Whatsapp:+86-18638608485

Is Bitcoin gokken legaal?

Gokken op de blockchain heeft zowel een litanie van zorgen als een schat aan mogelijkheden gecreëerd voor de markt en de regelgevers. Duizenden websites met verschillende reputaties bieden consumenten de mogelijkheid om hun geld te vergokken in de vorm van cryptocurrencies die anoniem worden opgeslagen op het gedecentraliseerde transactiegrootboek dat bekend staat als de blockchain.

De aard van cryptocurrencies betekent dat transacties met deze betaalmiddelen vaak moeilijk te traceren zijn en nog moeilijker te reguleren zijn door de verantwoordelijke autoriteiten. Voor de Verenigde Staten heeft dit verschillende problemen opgeleverd. Vanuit financieel en juridisch oogpunt is het moeilijk om belasting te innen op een inkomen dat op veel manieren fundamenteel losstaat van de persoonlijke identiteit van de persoon die het geld verdient.

Gokken toevoegen aan de vergelijking maakt het legale web waarin de blockchaingemeenschap al verstrikt zit alleen maar ingewikkelder. Online gokken heeft een rijke geschiedenis in de Verenigde Staten. Recente debatten over gokken op het web met fiatvaluta hebben de relatieve terughoudendheid van de overheid onthuld om sommige vormen van online gokken toe te staan.

Maar een alomvattend overheidsbeleid is bijna onmogelijk. De manier waarop de Verenigde Staten aan regulering doen, heeft nog niet geleid tot één uniform beleid in alle vijftig staten. Helaas voor gokkers vereist het begrijpen van de regels en voorschriften rondom het gokken op cryptocurrency eerst kennis van de specifieke jurisdictie waaronder de gokker valt, zowel wat betreft de legaliteit als de verwachtingen op het gebied van financiële rapportage voor belastingdoeleinden.

Legaliteit van gokken: Respect voor traditionele wetten


In de meeste Amerikaanse rechtsgebieden komt de legaliteit van gokken met bitcoin neer op bestaande wettelijke kaders die online gokken reguleren. Als een staat al een preventief verbod op online gokken heeft ingesteld, geldt dit net zo goed voor gokken op cryptocurrency als voor gokken met traditionele valuta, zoals de Amerikaanse dollar.

Dit betekent dat slechts ongeveer negen Amerikaanse staten wetgeving hebben die licenties voor online gokken verleent aan geselecteerde bedrijven of dat dergelijke wetsvoorstellen momenteel in de maak zijn. Hoewel deze wetsvoorstellen niet specifiek inspelen op de nieuwe trend van blockchain gokken, is er een duidelijk gebrek aan wetgeving die online gokken voorkomt in deze staten, wat de huidige voorwaarde is om online gokken met cryptocurrencies toe te staan.

Moeilijke verkoop voor cryptobedrijven


Hier is een geweldige op blockchain gebaseerde gokkast die je kunt proberen.
Zelfs in die gebieden van het land waar gokken met cryptocurrencies legaal kan zijn, is een ander groot obstakel de terughoudendheid waarmee bedrijven, vooral bedrijven die buiten de Verenigde Staten opereren, Amerikaanse burgers benaderen om deel te nemen aan hun website.

De reden hiervoor is stevig geworteld in de ernst waarmee de Verenigde Staten regelnalevingskwesties nastreeft met de makers van gokmogelijkheden. Zowel de traditionele, bakstenen en mortel gokmodellen als de moderne vorm van cryptocurrency en blockchain-gebaseerde gokautomaten worden gehouden aan nauwgezette compliance standaarden op het moment dat ze hun deuren openen voor belastingbetalende Amerikaanse burgers. Naast een litanie van belastingregels moeten bedrijven die zaken mogen doen met kiezers in de Verenigde Staten voldoen aan een overvloed aan normen op het gebied van rapportage, eerlijkheid en transparantie.

Voor de meest relevante informatie over de legaliteit en populariteit van gokken met digitale valuta moeten consumenten de autoriteiten binnen hun eigen Amerikaanse rechtsgebied raadplegen.

Recent posts:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

office uniform

Safety Clothing Manufacturer

As one professional safety workwear manufacturer in China, we produce coverall, work suits, FR coverall, scrubs and other different safety clothing. welcome inquiry with us.

Request A Quote

*Don’t Worry! We hate SPAM too!

Scroll to Top
Scroll to Top

Fill the form below, we will reply to you in 12 hour

*Don’t Worry! We hate SPAM too!